Renault Kangoo Compact Concept

Autor: Silviu Draganescu 11 sept. 2007 Concepte auto

Ţintind tinerii din mediul urban amatori de călătorii şi expediţii, Kangoo Compact Concept se pretează perfect stilul de viaţă modern. Modelul se remarcă prin suprafaţă vitrată imensă, paintjobul bicolor, dimensiunile compacte dar şi prin blocurile optice cu leduri. Garda la sol ridicată şi jantele de 19 inch indică prezenţa unui sistem de transmisie a puterii la toate roţile, folosit de un motor diesel de 1,5 litri dCi.

Acesta dezvoltă 105 CP, este echipat cu filtru de particule şi are un cuplu de 240 Nm obţinuţ la o turaţie de 2200 rpm. Interiorul este specific unui concept, cu forme inspirate de la modelul de serie, dar cu materiale şi detalii viu colorate, în spiritul Touch Design. Spaţiul interior imens este o caracteristică ce se regăseşte în totalitate pe modelul ce va fi comercializat în curând, o descriere mai amănunţită a versiunii finale găsindu-se aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide