Rinspeed iChange – Geneva 2009

Autor: Cosmin Iordache 04 mart. 2009 Concepte auto

Rinspeed iChange - spate04.03.2009 (15:00): PROMOTOR LIVE

PRIMELE POZE LIVE CU NOUL CONCEPT RINSPEED iCHANGE surprinse de Promotor.ro în direct din standul Rinspeed la Geneva 2009!

VEZI GALERIA FOTO

Aşa cum spuneam Rinspeed iChange este primul vehicul care îşi poate schimba configuraţia pentru a primi mai mulţi ocupanţi. Iniţial, ai impresia că iChange poate transporta o singură persoană, adică doar şoferul, dar prin apăsarea unui singur buton se extinde şi încă doi îşi vor regăsi locul în spatele celui aflat la volan. 

Destul de inovativ, dar revoluţia tehnologică nu se opreşte aici şi acest model se laudă cu emisii zero, datorită unui motor electric ce dezvoltă 204 CP. Latura ecologistă este subliniată şi de masa redusă, de doar 1.050 kg şi de forma foarte aerodinamică de picătură.  Viteza maximă va fi de 220 km/h iar acceleraţia până la 100 km/h durează 4 secunde.

În schimb, designul este foarte ciudat şi acest model pare inspirat din celebrul serial animat "The Jetsons" neavând uşi, ci doar un plafon de sticlă în stilul avioanelor de vânătoare. Singurele lucruri "pământene" sunt jantele create de AEZ încălţate cu pneuri Pirelli P Zero.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide