Mercedes CLS Grand Edition şi Julia Stegner

Autor: Cosmin Iordache 19 dec. 2008 Fete si masini

German BeautyMercedes CLS este una dintre cele mai frumoase maşini germane din toate timpurile, prin urmare lângă ea nu ar putea sta decât una dintre cele mai frumoase nemţoaice ale momentului, Julia Stegner. Asocierea dintre cele două exemple de frumuseţe are dublă conotaţie. În primul rând. Mercedes va lansa o nouă versiune a coupeului cu patru uşi, denumită Grand Edition. În al doilea rând Mercedes va fi partenerul oficial la Săptămâna Modei din Berlin. Şi da aţi ghicit, acest model va fi lansat în cadrul acestui eveniment, pentru a închide cercul colaborărilor.

Revenind la maşină, aceasta va fi în fond un model CLS 350 CGI, vopsit într-o nuanţă unică "Designo Magno Platin", cu un interior foarte chic din piele "maron", cum precizează în comunicatul oficial Mercedes. De asemenea, Grand Edition vine încălţat cu jante speciale de la AMG, pe 18 inchi, fiind un melanj perfect între sportivitate şi eleganţă. Modelul va ieşi pe piaţă în Martie 2009

Acum să vorbim şi despre partea feminină, Julia Stegner est un model german, de talie internaţională, cooptat de Mercedes pentru că promoveaz frumuseţea nemţească în toată lumea, după cum declară cei din Stuttgart.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide