Renault F1

Autor: Alexandru Banu 15 mai 2008 Fete si masini

Cine nu şi-ar dori însă să-i poată oferi superbei crainice a postului “sport.ro” o plimbare pe un circuit cu acest bolid? Pînă una-alta, Alexandra se mulţumeşte cu maşina persoanlă Oel Corsa: “Mă strecor foarte uşor cu ea prin aglomeraţie şi parchez imediat”.

Pentru ştirista de la “sport.ro”, este important să aibă o maşină fiabilă, adaptată durmurilor din România: “Îmi doresc să evit service-urile. Nu vreau să ajung acolo decît pentru revizii”. Alexandra este o vitezomană şi nu se sfieşte să recunoască: “Îmi place foarte mult viteza, astfel că tînjesc după automobile cu mulţi cai putere”.

În legătură cu pictorialul, cuvintele de laudă ne-au flatat într-un mod aparte, mai ales că au venit din partea unei fete exigente: “Am fost pentru prima dată într-o asemenea postură sexy. E drept, m-a ajutat foarte mult maşina, însă şi echipa care a realizat shhoting-ul. Cred că viteza, sportivitatea şi erotismul sînt cuvintele cheie ale acestui material”.

Despre Renault R27, vorbele Alexandrei sînt elocvente: “O maşină foarte spectaculoasă. Nu am fost atît de aproape niciodată de aşa o bijuterie. Urmăresc Formula 1 şi mi-ar plăcea să ajung la un moment dat să văd o cursă live.

Sper să ajungă şi românii să concureze cîndva, mai ales că avem cîteva promisiuni. Nici nu îmi pot imagina ce senzaţii trebuie să ai în timpul unei curse”. Dacă ar şti Alexandra cam ce senzaţii ne-a provocat nouă în acest pictorial…sîntem siguri că şi vouă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide