Hyundai Genesis Coupe Sema 2008

Autor: Silviu Draganescu 01 aug. 2008 Tuning auto
Hyundai Genesis Coupe Sema 2008

Nu este nici un secret că la show-ul american din toamnă vom vedea nu unul, ci mai multe modele Genesis Coupe modificate. Unul dintre ele este şi "Art of Speed", dezvoltat în colaborare cu Rhys Millen Racing. Modelul este pus în mişcare de un motor de 2.0 litri cu un kit turbo RMR, ce îşi pune puterea pe asfalt prin intermediul unei transmisii HKS şi a unui sistem de suspensie K&W.

Precum se poate vedea şi în poza dată publicităţii de către Hyundai, RMR Genesis Coupe va avea un paintjob cu argintiu şi negru, aplicat pe o caroserie mai lată, ce include o gură de aerisire pe capotă şi un eleron din fibră de carbon. Jantele Enkei şi pneurile Bridgestone Potenza RE-01 completează tabloul estetic.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide