Lamborghini Murciélago LP 640 Roadster VERSACE

Autor: Silviu Draganescu 25 iun. 2008 Tuning auto

Lamborghini Murcielago VersaceNoul model va fi disponibil în serie limitată cu exemplare produse toate în culoarea albă ce se disting prin detaliile cu motive greceşti tipice Versace, situate pe spoilerul faţă sau uşi şi prin capota motorului transparentă. În interior avem aceleaşi motive gravate pe scaunele din piele nappa.

Ediţia specială Lamborghini i-a inspirat pe cei de la Versace să creeze şi o nouă linie de accesorii care se pot asorta cu noul model italian. Acestea vor putea fi cumpărate atât din magazinele Versace cât şi din cele Lamborghini începând cu luna noiembrie. Gama Versace cuprinde o serie de elemente realizate manual din piele de viţel: genţi, mănuşi, pantofi de condus, curele, portofele, pălării şi blugi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide