Mansory Renovatio – Mercedes SLR McLaren

Autor: Alexandru Banu 07 apr. 2008 Tuning auto

Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLarenPutem spune, fără a greşi, că Mansory Renovatio este cea mai extravagantă propunere de până acum pe baza supercarului Mercedes SLR McLaren. Exemplarul prezentat la Geneva 2008 are un nou kit exterior, modificări substanţiale ale motorului, precum şi un interior puternic personalizat.

Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLarenKitul exterior a fost conceput pentru a îmbunătăţi şi mai mult aerodinamica, fiind realizat din fibră de carbon, iar vopseaua specială dă impresia că automobilul este poleit cu aur. Motorul a fost upgradat după principiul "evoluţie în locul revoluţiei", puterea crescând de la 626 CP la doar 700 CP, iar cuplul motor atinge acum 880 Nm. Însă tunerul a modificat turbo-compresoarele şi intercoolerul, precum şi filtrul de aer sau managementul motorului. Ca rezultat, viteza maximă atinge acum 340 km/h, iar demarajul 0-100 km/h este mai rapid cu 0,2 secunde faţă de modelul de serie.

Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLarenJantele sunt şi ele noi, având 20" şi fiind realizate dintr-un aliaj special, mult mai uşor decât jantele de origine. Pneurile provin de la Dunlop, fiind de tipul Dunlop SP Sport Maxx, iar dimensiunile acestora sunt 255/30 în faţă, respectiv 325/25 în spate.

Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLarenCât despre interior, luxul şi sportivitatea sunt la cote ameţitoare, prin prisma materialelor exclusiviste utilizate. Tapiţeria din piele în două culori îmbracă interiorul complet, de la scaune şi portiere până la volan şi bord, în timp ce pedalierul este din aluminiu, iar inserţiile din habitaclu sunt din carbon veritabil.

Totul astfel încât proprietarul unui Mansory Renovatio să se simtă cu adevărat unic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide