Mercedes C Class by Wald International

Autor: Oraan Mărculescu 30 mart. 2008 Tuning auto

Mercedes C Class by Wald InternationalChiar şi vârful de gamă al berlinei germane, Mercedes C 63 AMG, are o alură sportivă prea discretă pentru performanţele de care este capabil. Însă japonezii de la Wald International pregătesc un kit foarte agresiv, care va fi disponibil pe toată gama Mercedes C-Class.

Deocamdată nu se cunosc detalii tehnice, pe site-ul tunerului apărând doar poze – atât randări pe calculator, cât şi imagini din atelier. Caroseria maşinii are foarte multe artificii care o fac să arate mult mai musculoasă.

Mercedes C Class by Wald InternationalSpoilerul frontal este remodelat, preluând ideea spoturilor duble de ceaţă de la Carlsson CK35, însă japonezii l-au făcut mult mai agresiv. Fante mari de aerisire se găsesc şi pe aripile laterale, capotă sau praguri, iar bosajele roţilor sunt mai proeminente.

Mercedes C Class by Wald InternationalSpatele este dominat de eleronul uriaş, amintind de DTM, iar spoilerul conţine un mic difuzor şi cele două perechi ovale ale evacuării. Jantele sunt, probabil, de 20", iar garda la sol a fost coborâtă cu câţiva centimetri.

Per total, kitul exterior al celor de la Wald International este foarte reuşit, noul C-Class alăturându-se familiei de modele Mercedes modificate până acum, cum ar fi  coupeul CL sau limuzina S-Class.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide