Mercedes CLK63 AMG Black Series by Renntech

Autor: Oraan Mărculescu 16 iun. 2008 Tuning auto

Un CLK63 AMG Black Series reprezintă practic vârful tehnologiei germane, o maşină studiată şi dezvoltată până la cel mai mic detaliu, astfel încât este greu de crezut că mai există loc de îmbunătăţiri. Tunerul Renntech a considerat însă că are un cuvânt de spus şi a preluat monstruosul motor de 6,2 litri AMG şi i-a mărit puterea de la 507 la 550 CP, în timp ce cuplul maxim a crescut şi el până aproape de 700 Nm. Aceste modificări au fost posibile graţie folosirii unor noi sistem de admisie şi evacuare şi prin realizarea unui mic chip-tuning.

Mercedes CLK63 AMG Black Series by Renntech"Performanţa în lumea reală se referă mai mult la cuplu, nu la putere crescută la un număr mare de turaţii. Se poate obţine foarte uşor o puterea maximă mare, dar să obţii un răspuns cât mai bun la apăsarea pedalei de acceleraţie şi o acceleraţie îmbunătăţită în gama de mijloc de turaţii este mai greu, şi aici este capitolul unde clienţii vor să se acţioneze."

Pentru o manevrabilitate mai bună, Renntech a montat o suspensie sport, a înlocuit numeroase componente cu unele din fibră de carbon iar aerodinamică este acum la un nou nivel graţie spoilerelor noi, difuzorului spate şi imensului eleron spate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide