Porsche 911 Turbo Hamann Stallion

Autor: Oraan Mărculescu 28 iun. 2008 Tuning auto

Porsche 911 Turbo Hamman StallionTunerul Hamann este specializat în modele BMW (remember M3-ul negru!), dar îşi testează abilităţile şi pe alte maşini supersport, precum Lamborghini Murcielago LP640. Iar acum a venit rândul lui Porsche 911 Turbo.

În cazul bolidului german, Hamann nu a stat pe gânduri şi a modificat chiar elementele distinctive ale maşinii: cele două turbocompresoare de serie au fost înlocuite cu unele modificate, de capacitate mai mare. Pe lângă acestea, tunerul a mai înlocuit sistemul de evacuare şi filtrele de aer, iar cartografia unităţii centrale a fost modificată. Toate acestea au dus la un surplus de 150 CP, deci o putere maximă finală de 630 CP – suficient pentru reducerea demarajului 0-100 km/h cu 0,3 secunde, până la valoarea de 3,3 secunde!

Hamann nu s-a mulţumit doar cu atât: jantele modulare din trei bucăţi sunt de 20", iar suspensia este întărită şi garda la sol coborâtă. Exteriorul beneficiază de un kit nou aerodinamic, precum şi de un look racing, datorită stickerelor. Însă cele mai importante modificări privesc caroseria: acoperişul a fost tăiat cu 8 cm, iar portierele sunt de tip fluture. Acum puteţi spune cu mândrie că aveţi un altfel de Porsche 911 Turbo!

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide