Subaru WRX STI by Perrin

Autor: Cosmin Iordache 21 mart. 2008 Tuning auto

Subaru WRX STI by PerrinTunerul american Perrin profită de imensul potenţial de tuning al propulsorului Boxer de pe Subaru WRX STI şi aduce modelul cât mai aproape de pragul celor 400 de cai. De fapt, puterea exactă obţinută din unitatea de 2,5 litri, în standard cu 305 CP , este de 385 CP şi cuplul atinge valoarea de 540 Nm.

Plusul de putere a fost realizat prin schimbarea unităţii turbo standard cu una GT3071R şi a sistemul de evacuare, cu unul sport, cu tiraj îmbunătăţit şi un nou catalizator. Computerul a suferit o resoftare pentru a susţine noile modificări tehnice. Lista modificărilor tehnice continuă cu kit de suspensie H&R, bări stabilizatoare şi jantele Konig de 17 inchi, "îmbrăcate" de pneuri sport Yokohama Advin Neova.

Pe lângă modificările de natură tehnică, exteriorul atrage în mod deosebit prin desenul uşor bizar. Nu putem decât să constatăm că designerii motivelor exterioare au, probabil, o mare pasiune pentru Tetris şi au simţit nevoia de a îşi exprima vizual această obsesie. Pierdut în multitudinea formelor desenate, se întrevede logoul tunerului, deloc subtil dacă ar fi fost aplicată pe un model mai sărac în detalii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide