Mascaţii au oprit în trafic o maşină suspectă. Ce au găsit la percheziţii - VIDEO

Mai jos vedeţi o cerere în căsătorie puţin mai neobişnuită.

Mascaţii au oprit în trafic o maşină suspectă. Ce au găsit la percheziţii - VIDEO Mascaţii au oprit în trafic o maşină suspectă. Ce au găsit la percheziţii - VIDEO

Rusia este o sursă inepuizabilă de clipuri virale filmate în trafic. De la conflicte în care sunt implicate şi maşini, la farse de tot felul, Internetul este plin de clipuri firlate în această parte a lumii.

Mai jos vedeţi o cerere în căsătorie puţin mai neobişnuită.

Maşina a fost oprită de mascaţi, iar după ce cei doi pasageri au fost scoşi din maşină, viitorul mire a cerut-o de soţie pe femeie.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.