Accident evitat în ultima clipă. Dar nu de cine credeţi... VIDEO

Una dintre cele mai des întâlnite cauze ale accidentelor pe autostrăzi nu este viteza excesivă, aşa cum ar putea crede unii, ci nerespectarea distanţei regulamentare faţă de maşina din faţă. Ilustrată cum nu se poate mai bine cu clipul video de mai jos...

Accident evitat în ultima clipă. Dar nu de cine credeţi... VIDEO Accident evitat în ultima clipă. Dar nu de cine credeţi... VIDEO

Un poliţist care a oprit o maşină pe banda de urgenţă, nişte şoferi speriaţi de bombe care încetinesc brusc, alţi şoferi care nu sunt atenţi la ceea ce fac ceilalţi din faţa lor şi se aruncă pe frâne, şi, în fine, alţi şoferi care nu păstrează distanţa regulamentară faţă de maşinile care îi preced. Reţeta perfectă pentru dezastru.

Atât doar că unul dintre protagoniştii filmuleţului de mai jos are un reflex care scapă pe toată lumea. Nu, nu e cine credeţi judecând după prima poză... Apropo, ştiţi regula de două secunde, da?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.