Accident evitat la limită pe Nurburgring. VIDEO

Visăm cu toţii să ne dăm măcar o tură pe celebrul iad verde - circuitul Nurburgring - dar adevărul e că nu degeaba se numeşte aşa: îţi poţi pierde viaţa într-o clipită aici, dacă nu eşti atent!

Accident evitat la limită pe Nurburgring. VIDEO Accident evitat la limită pe Nurburgring. VIDEO

În România există deja două circuite pe care te poţi bucura de viteză, însă germanii au deja nenumărate. Cel mai celebru dintre ele, Nurburgring, este recunoscut pentru periculozitatea sa, iar ignorarea semnificaţiei steagurilor galbene de pe traseu te poate costa viaţa.

Asta dacă nu decizi că e cazul ca, în ultimul moment, să ai totuşi reflexe de oţel şi să scape toată lumea cu bine. Priviţi cu atenţie Megane-ul galben care vine tare din spate...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.