AŞA NU: iată cum îşi spală o gospodină maşina pe dinăuntru...

Prostia omenească loveşte din nou: dacă intenţionaţi să cumpăraţi un Audi A4 Avant second hand, asiguraţi-vă că nu a fost al femeii din videoclipul următor!

Acum vreo trei ani, ne oripilam la vizionarea unui clip în care proprietarul unui frumos Mercedes-Benz CLS apela la o metodă barbară greu de închipuit pentru curăţarea interiorului maşinii: pur şi simplu a folosit apa sub presiune pe tapiţerie şi pe bord!

Atunci ne-am gândit că e un accident  şi că tipul probabil a avut nişte probleme grave la mansardă, deoarece un om normal îşi dă seama cât de grav poate fi afectată maşina dacă e spălată aşa în interior.

Iată, însă, că videoclipul următor ne face să ne întrebăm cât de multă prostie există, totuşi, în lume. De data asta, vorbim de o femeie obsedată de curăţenie, care apelează la aceeaşi metodă barbară. Vedeţi şi vă minunaţi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.