Aviz asfaltangiilor: iată ce urmări grave pot avea gropile din asfalt!

Următorul video se doreşte o palmă sau, mai degrabă, un pumn în plină figură dedicat autorităţilor locale şi celor care se ocupă cu asfaltarea în dorul lelii a străzilor.

Gropanele şi craterele din asfalt sunt la ordinea zilei în majoritatea localităţilor de prin ţările din estul Europei, fiind un stres zilnic pentru şoferi şi maşinile lor.

În situaţia de faţă, însă, pare de neconceput ce i se întâmplă celui de pe banda din stânga. În locul său, cum v-aţi răzbuna pe cei responsabili de acea groapă fatală?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.