Biciclist cu ochii după blonde distruge spatele unui X1. VIDEO

Că e bine să te uiţi atent pe unde mergi, e ceva la mintea cocoşului. Asta se aplică atât şoferilor, cât mai ales bicicliştilor, care nu sunt la fel de protejaţi precum şoferul unei maşini. Iar dacă mai mergi şi în viteză, nu sta cu ochii după blonde!

Biciclist cu ochii după blonde distruge spatele unui X1. VIDEO Biciclist cu ochii după blonde distruge spatele unui X1. VIDEO

Suntem răutăcioşi, în realitate nu ştim dacă omul de pe bicicletă a vrut să o impresioneze pe blondă sau doar a fost atras ca un magnet de frumuseţea acesteia, dar ştim că daunele făcute hayonului acelui BMW X1 parcat sunt incredibile, de parcă acesta ar fi fost lovit de o maşină, iar nu de un aiurit pe bicicletă...

Şansa biciclistului a fost tocmai faptul că hayonul BMW-ului s-a deformat într-atât încât a preluat în mod clar o mare parte din energia de impact. Dar nu ne putem împiedica să ne întrebăm: dacă la un biciclist se crâmpoţeşte aşa, ce face la impactul din spate cu o maşină?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.