Camionagiu nerăbdător versus infrastructura rutieră: 0-1. VIDEO

Toată lumea stă în coloană la un semafor pe şosea, pentru a-i lăsa pe cei care vin din faţă să treacă. Dar un camionagiu s-a gândit că nu merită să aştepte...

Camionagiu nerăbdător versus infrastructura rutieră: 0-1. VIDEO Camionagiu nerăbdător versus infrastructura rutieră: 0-1. VIDEO

Depăşirea coloanei oprite la semafor este pedepsită drastic în toate ţările, inclusiv în Rusia, de unde ne vine clipul de mai jos. Dar mai sunt şi decerebraţi pentru care semnele rutiere nu înseamnă nimic, iar depăşirea coloanelor oprite se face în mare viteză.

Atâta doar că, pe lângă pedeapsa din partea statului, camionagiul de mai jos a primit o lecţie pe măsură, din partea... infrastructurii rutiere. De privit şi de luat aminte:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.