Când după câteva beri te crezi pilot, sfârşeşti în lac...VIDEO

Sunt mulţi şoferi cărora le place viteza şi care se văd piloţi de raliuri la volanul maşinii personale. De cele mai multe ori, lucrurile stau altfel şi micile tentative de pilotaj se termină prost.

Când după câteva beri te crezi pilot, sfârşeşti în lac...VIDEO Când după câteva beri te crezi pilot, sfârşeşti în lac...VIDEO

De data aceasta, nominalizaţi la titlul de cascadorii râsului sunt doi francezi, probabil pseudo-fani WRC care s-au gândit că nu e greu să mergi tare pe macadam. Şi ca distracţia să fie completă, au luat şi câteva beri la bord - şi la propriu şi la figurat.

Copilotul este ocupat cu filmatul, în vreme ce pilotul este concentrat pe condus. Teoretic, pentru că şoferul face o manevră greşită şi reuşeşte să arunce maşina în lacul din stânga drumului. Maşina se rostogoleşte, pasagerul din dreapta reuşeşte să iasă rapid - probabil pe geamul deschis - după care urmează o serie de urale isterice, urmate de întrebarea "Pourquoi, pourqoui, pourqoui?". Atlfel, pasagerul din dreapta pare să savureze infuzia de adrenalină, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă cei doi nu au deschis câteva beri înainte de accident.

Haideţi să-i ajutăm şi să le răspundem la întrebare. Aşadar, de ce au aruncat maşina în lac? Materialul video, mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.