Ce poţi face când rămâi fără frâne pe circuit. VIDEO

Ce poţi face când rămâi fără frâne pe circuit şi tocmai te îndrepţi cu vreo 150 km/h spre un viraj de 90 de grade spre dreapta? Tu ce ai face în această situaţie?

Ce poţi face când rămâi fără frâne pe circuit. VIDEO Ce poţi face când rămâi fără frâne pe circuit. VIDEO

Zi de circuit de mare viteză. Hockenheimring, Germania. Tocmai te îndrepţi cu vreo 150 km/h spre un viraj de 90 de grade spre dreapta, când simţi că nu mai ai frâne. Deloc. Ce vei face pentru a nu te zdrobi în zidul care te aşteaptă în afara virajului?

Iată mai jos o decizie salvatoare de vieţi. Pentru că, dacă nu poţi bloca roţile longitudinal, cum o face frânarea obişnuită, le poţi bloca transversal. Cine a făcut manevra chiar ştia ce face. Respect!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.