Ce s-a mai întâmplat prin Rusia în ultima lună... VIDEO

Că ruşii sunt campioni la accidente, deja o ştim. Dar putem învăţa din fiecare dintre ele, aşa că, ochii mari căscaţi şi trageţi învăţămintele care se impun din clipul video de mai jos!

Ce s-a mai întâmplat prin Rusia în ultima lună... VIDEO Ce s-a mai întâmplat prin Rusia în ultima lună... VIDEO

Compilaţia de accidente a lunii mai vine din Rusia, acolo unde toată lumea filmează jungla din trafic, iar şoferii par a fi atinşi cu toţii de nebunie acută. Ia nişte pop-corn, o cola şi urmăreşte-i cum se fac praf. Sau, şi mai bine, trage învăţămintele care se impun: las-o mai moale cu viteza, fii atent la prioritate, nu trece niciodată pe roşu, nu te grăbi în intersecţii şi ţine distanţa cuvenită faţă de maşina care te precede. 

Mai avem? Poate le găseşti mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.