Ce se întâmplă când te urci obosit la volan? Uneori, un dezastru. VIDEO

Dacă ai obiceiul de a te sui obosit la volan, contând pe faptul că doze nenumărate de cafea şi energizante te vor ţine treaz, ar fi bine să priveşti clipul video de mai jos. Şi să te mai gândeşti data viitoare.

Ce se întâmplă când te urci obosit la volan? Uneori, un dezastru. VIDEO Ce se întâmplă când te urci obosit la volan? Uneori, un dezastru. VIDEO

Boris (să-i zicem Boris) a plecat la drum obosit. Nu-i nimic, e un drum pe care-l cunoaşte foarte bine, e autostradă şi se descurcă, în ciuda oboselii. Dar, la un moment dat, oboseala învinge. Iar Boris adoarme la volan, chiar dacă nu-şi dă seama. Nu-şi dă seama nici că nu mai ţine distanţa potrivită faţă de maşina din faţă, şi doar o şansă formidabilă face ca accidentul în lanţ care urmează să nu se lase cu victime.

În locul lui Boris pune-te tu acum. Vei mai pleca la drum obosit, sau vei trage frumos dreapta când vei simţi că-ţi adie Moş Ene pe la gene, şi vei dormi jumătate de oră în maşină, pentru a-ţi reveni cum se cuvine? Altfel, priveşte mai jos!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.