Ce se poate întâmpla când doi fac pe deştepţii pe autostradă. VIDEO

Îi ştiţi: sunt cei care stau pe banda a II-a deşi nu depăşesc, ba chiar consideră că, dacă au viteza maximă legală, nu au de ce să se dea la o parte atunci când pot. Dar mai sunt şi alte specimene, mult mai periculoase pe autostradă...

Ce se poate întâmpla când doi fac pe deştepţii pe autostradă. VIDEO Ce se poate întâmpla când doi fac pe deştepţii pe autostradă. VIDEO

Clipul de mai jos ne arată câteva lucruri interesante cu privire la idioţii de pe şosele:

1. Primul idiot este cel care ocupă banda II fără intenţia de a depăşi, iar atunci când este provocat, consideră că e potrivit să dea o „lecţie” îndelungată celui care a îndrăznit să-l provoace.

2. Al doilea idiot este cel care vine din spate, nu are răbdare să stea în coloana de pe banda II şi încearcă să intre „la intimidare” în faţa celorlalţi.

Ce rezultă din acest joc al orgoliilor? Simplu, un dezastru. Vedeţi mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.