Cea mai scurtă cursă cu un Ferrari 458 Spyder, din showroom la… fier vechi

Autor: Oraan Mărculescu 11 dec. 2012 Accidente

S-a întâmplat recent în Palma de Mallorca, insula unde mulţi bogaţi, în general tineri, cheltuiesc mulţi bani pentru a trăi viaţa la maximum. Iar grămada de fiare contorsionate din imagini a fost un Ferrari 458 Spyder.

Maşină pe care un om de afaceri a cumpărat-o la ora 8 dimineaţa, iar în jurul orei 10 poliţia a primit apeluri referitor la un accident petrecut pe şoseaua MA-3470, dintre Alcudia şi Murtetar (pentru cei interesaţi de asemenea detalii…).

Conform poliţiei, şoferul şi pasagerul maşinii au scăpat teferi. Mai mult decât atât, iniţial au fugit de la locul accidentului, dar s-au întors apoi, trecând cu brio testul de alcoolemie. Maşina, însă, era daună totală.

Specialiştii afirmă că modul în care s-a produs accidentul denotă faptul că şoferul nu avea experienţă cu o maşină aşa de puternică (motorul V8 al lui Ferrari 458 Italia dezvoltă 570 CP, transmiţi doar punţii spate), deci le recomandă celor cu bani mulţi, dar experienţă puţină să treacă mai întâi printr-un curs de pilotaj.

Altfel investiţia se poate dovedi nu doar degeaba, ci chiar fatală – din fericire pentru ocupanţii maşinii de faţă, impactul cu parapeţii de pe marginea drumului, iar apoi cu stâncile din cealaltă parte nu a fost de natură să afecteze structura compartimentului pasagerilor, însă lucrurile puteau sta mult mai rău.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide