Cea mai tare parcare din istoria Rusiei. VIDEO

Nu ştim dacă era o femeie la volan, dar modul în care „parchează” şoferul acestei maşini ar face să moară de invidie orice Ken Block - wannabee, fan sau mai ştim noi ce altceva...

Cea mai tare parcare din istoria Rusiei. VIDEO Cea mai tare parcare din istoria Rusiei. VIDEO

Patru cuvinte ne-au venit în minte când am văzut acest clip video: „aşa ceva nu există!” Şi nu există pentru că n-ai cum să reuşeşti aşa ceva decât dacă ai o grămadă de noroc cât Rusia de mare. Şi nu, nu e fake, cum ar zice unii, e doar o scenă obişnuită de pe străzile Rusiei. Priviţi şi admiraţi, cea mai tare parcare din istorie:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.