Cei mai norocoşi şoferi din 2013. Mega-compilaţie VIDEO

Tot anul 2013 v-am arătat care sunt consecinţele condusului imprudent, al manevrelor aiurea din trafic sau, pur şi simplu, cât de norocoşi au fost unii că au evitat în ultimul moment accidentul. Ei bine, acum avem o compilaţie cu toate acestea

Cei mai norocoşi şoferi din 2013. Mega-compilaţie VIDEO Cei mai norocoşi şoferi din 2013. Mega-compilaţie VIDEO

Vă dorim un 2014 lipsit de incidente în trafic, asfalt uscat şi condiţii bune de drum indiferent dacă sunteţi pe două sau pe patru roţi, dar şi să aveţi cel puţin tot atât noroc în caz de accident cât au avut norocoşii de mai jos. Şi nu uitaţi: priviţi întotdeauna partea bună a lucrurilor! :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.