Cel mai norocos motociclist din lume. VIDEO

Doar 1-2 centimetri au lipsit pentru a-l transforma din cel mai ghinionist motociclist din lume în cel mai norocos. Clipul video care urmează vă va face să vă feriţi instinctiv...

Cel mai norocos motociclist din lume. VIDEO Cel mai norocos motociclist din lume. VIDEO

Ne-am obişnuit să îi vedem pe motociclişti drept protagonişti în tot felul de accidente, care mai de care mai spectaculoase. Iată că avem de-a face uneori şi cu bikeri foarte norocoşi. În cele ce urmează, motociclistul nostru vede moartea cu ochii. Doar o vede. Iar voi vă veţi feri instinctiv, garantat, la momentul impactului :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.