Cel mai norocos motociclist în lupta cu două camioane. VIDEO

Când n-ai suficientă minte şi încerci să treci printre două camioane, poate te iubeşte totuşi cineva sus şi îţi dă încă două niveluri la viaţă, ca să mai trăieşti încă o zi... Valabil şi cu motociclistul din video-ul de mai jos.

Cel mai norocos motociclist în lupta cu două camioane. VIDEO Cel mai norocos motociclist în lupta cu două camioane. VIDEO

Ce faci dacă eşti motociclist şi vrei să treci de nişte camioane care abia se târâie pe şosea? Simplu: dacă ţii la viaţa ta, te abţii şi aştepţi ca unul dintre camioane să-şi termine depăşirea. Reacţie corectă a celui care filmează, de altfel, care a simţit pericolul şi a încetinit pentru a nu fi prins între camioane.

Dar remarcaţi norocul monumental al celui de-al doilea motociclist, care a reacţionat mult prea târziu la frâna celui care filmează... Vă dorim asfalt uscat şi ochii mari căscaţi la camioane, să nu păţiţi ca el! :)

Să treci printre camioane în Afganistan nu e chiar o idee bună...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.