Cel mai norocos pieton din noiembrie. VIDEO

Ce poţi face când două maşini se ciocnesc şi apoi se îndreaptă cu mare viteză spre tine? Dacă mai ai timp, spui o mică rugăciune în gând. Dacă nu mai ai timp... fugi pentru viaţa ta!

Cel mai norocos pieton din noiembrie. VIDEO Cel mai norocos pieton din noiembrie. VIDEO

Doamnelor, domnilor, cel mai norocos pieton din noiembrie este, cel puţin deocamdată, acest chinez din clipul de mai jos. Care a avut atât reflexul necesar cât şi un munte de noroc pentru a scăpa dintr-un accident nu cu o maşină, ci cu două, dintre care una era un camion!

Aviz amatorilor: iată de ce e bine să fiţi atenţi la ce se întâmplă împrejur atunci când vreţi să traversaţi sau chiar doar să staţionaţi pe marginea drumului. În special în China.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.