Cel mai stupid motociclist din lume. VIDEO

Nu ştim ce anume l-a determinat pe acest motociclist să o ia razna prin traficul din oraş. Apoi, nu ştim dacă a scăpat cu viaţă, dar nici nu ar fi o prea mare pierdere pentru umanitate...

Cel mai stupid motociclist din lume. VIDEO Cel mai stupid motociclist din lume. VIDEO

Avem un pretendent puternic pentru premiile Darwin - ştiţi voi, alea de se acordă celor care se îndepărtează singuri din baza de gene a omenirii prin prostiile pe care le fac, astfel încât să nu-şi perpetueze prostia congenitală mai departe.

Respect pentru motocicliştii care se strecoară cu atenţie prin trafic. Dar ce face individul de mai jos n-are nicio legătură cu motociclismul, nici cu bunul simţ, ba nici chiar cu logica. Şi nu se termină cu bine, deşi nu ştim dacă accidentul i-a fost fatal sau nu.

Aviz amatorilor!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.