Couch Surfing: cum să faci surfing cu canapeaua. VIDEO

Surfingul e rezervat, de obicei, celor care vor să stea agăţaţi într-un echilibru precar pe o placă, cu vântul în plete şi stropi de apă pe faţă. Iată că poţi face surfing şi stând comod pe canapea. Doar că detaliile riscă să strice experienţa...

Couch Surfing: cum să faci surfing cu canapeaua. VIDEO Couch Surfing: cum să faci surfing cu canapeaua. VIDEO

Dacă nu ştiai ce să faci în weekend, acum ştii: iei o canapea mai veche, aşa, îi scoţi picioarele, o transporţi pe câmp, o agăţi cu un cablu de un pick-up, te aşezi cu prietenii tăi, îmbrăcaţi frumos, îi spui şoferului să-i dea blană şi gata, ai distracţia asigurată!

Ah, cu câteva mici detalii...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.