Cum e să leşini la volanul unui Mustang care apoi merge de capul lui pe câmp. VIDEO

Paul Yearley se afla la volanul Fordului său Mustang şi se deplasa liniştit pe autostradă, când a leşinat. Ce a urmat pare desprins din filme...

Cum e să leşini la volanul unui Mustang care apoi merge de capul lui pe câmp. VIDEO Cum e să leşini la volanul unui Mustang care apoi merge de capul lui pe câmp. VIDEO

Deşi Paul Yearley, protagonistul filmuleţului de mai jos, a leşinat pur şi simplu la volan din cauza unor probleme medicale necunoscute încă, ceea ce se întâmplă mai departe pare nu doar a fi desprins din filme, ci din păcate are loc şi atunci când adormi la volan. 

Şi nu întotdeauna ai la dispoziţie un ditamai câmpul pe care să o ia razna maşina, fără ca tu să mai reacţionezi în vreun fel. Apropo, filmul ar putea fi oricând folosit ca reclamă la noile sisteme de siguranţă care-ţi opresc pur şi simplu maşina în cazul în care eşti prea obosit ca să reacţionezi. Sau dacă leşini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.