Cum să faci praf o rulotă, doar pentru că te grăbeşti. VIDEO

Cele de mai jos se întâmplă în Marea Britanie, acolo unde şoferii nu se prea grăbesc. În special şoferii care cară după ei rulote, după cum bine vă amintiţi din episoadele de Top Gear. Dar acesta se grăbeşte... tare!

Cum să faci praf o rulotă, doar pentru că te grăbeşti. VIDEO Cum să faci praf o rulotă, doar pentru că te grăbeşti. VIDEO

Şoferii de rulote din Marea Britanie (şi nu numai) sunt urâţi în mod special pentru faptul că merg prea încet, tocmai din cauză că pot pierde uşor controlul rulotei lor dacă bruschează maşina. Ei bine, printre ei mai sunt şi oameni care se grăbesc, precum cel din clipul video de mai jos.

Omul nostru a vrut să ia faţa camionului din care se filmează, dar şi-a calculat cât se poate de greşit manevra. Rezultatul e spectaculos, iar cei de la Top Gear ar fi fericiţi... Apropo, dacă eraţi de părere că rulotele sunt sigure pentru pasagerii lor, mai gândiţi-vă...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.