Cum să NU depăşeşti mai multe vehicule deodată. VIDEO

Dacă ai o maşină puternică, s-ar putea să crezi că e OK să depăşeşti mai multe maşini deodată. Dar ar fi mai bine să te mai gândeşti înainte de a efectua manevra, precum cel de mai jos.

Cum să NU depăşeşti mai multe vehicule deodată. VIDEO Cum să NU depăşeşti mai multe vehicule deodată. VIDEO

Depăşirea coloanelor de maşini aflate în mers e un sport practicat în special de cei cu maşini puternice. Îl vedem şi la noi, în fiecare zi. Avem, totuşi, un sfat: încearcă să te gândeşti foarte, foarte atent înainte de a efectua o astfel de manevră, pentru că, în lipsa vizibilităţii perfecte pe o distanţă lungă, s-ar putea să ai surprize. Mai bine depăşeşti pe rând, în funcţie de cât îţi permite drumul şi vizibilitatea - sunt foarte dese cazurile în care forţarea unei depăşiri mai lungi a dus la accidente extrem de grave!

Mai jos, un şofer de Volvo care s-a gândit, probabil, că dacă e în cea mai sigură maşină din segment e cumva ferit de accidente atunci când iniţiază o depăşire pe linie continuă şi o continuă într-o curbă fără vizibilitate...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.