Cum să NU EVADEZI cu maşina ridicată pentru parcare neregulamentară. VIDEO

Unii găsesc soluţii dintre cele mai tembele la încurcăturile în care au intrat. În cazul de faţă, vorbim pur şi simplu de o cascadorie idioată. Vedeţi şi vă minunaţi...

Ne place sau nu, parcarea neregulamentară e pedepsită, mai mult sau mai puţin justificat, şi prin ridicarea maşinilor de către firme autorizate de primării. Ceea ce pe unii proprietari de maşini îi scoate din minţi. Dacă acum câţiva ani am asistat la o încercare de evadare lungă şi dureroasă, acum avem parte de o strategie rapidă şi... idioată.

Sincer, nu credeţi că protagonistul din imaginile următoare ar fi pierdut mai puţin dacă ar fi plătit amenda şi recuperarea maşinii? Sau poate că, după o scurtă cosmetizare, maşina va fi vândută unui fraier... Priviţi video-ul aici şi spuneţi-vă părerea mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.