Cum să reacţionezi în faţa unui cal scăpat de sub control. VIDEO

Ce ar trebui să faci atunci când vezi un cal scăpat de sub control în faţa ta pe şosea? Părerile vor fi împărţite cu privire la reacţia motociclistei din videoclipul de mai jos, dar noi putem spune doar atât: bine că a scăpat toată lumea cu bine!

Cum să reacţionezi în faţa unui cal scăpat de sub control. VIDEO Cum să reacţionezi în faţa unui cal scăpat de sub control. VIDEO

Cum ar trebui să reacţionezi atunci când vezi un cal scăpat de sub control în faţa ta, pe drum? Bikeriţa din clipul de mai jos a avut un reflex care i-a salvat, cel mai probabil viaţa. Dar l-a avut abia atunci când a ajuns în raza „de acţiune” a calului. Nu era cam târziu?

Putem comenta oricât cu privire la ce a făcut bikeriţa, dar îi vom aplauda reflexele. Pe de altă parte, pentru că ne putem întâlni oricând în România cu astfel de scene, cum credeţi că ar trebui procedat atunci când ne apropiem de o căruţă, indiferent de sensul pe care se deplasează aceasta? Mulţi dintre noi luăm de la sine înţeles faptul că le putem depăşi rapid, fără să ne mai gândim la ele. Totuşi, aşa cum puteţi vedea din imaginile de mai jos, lucrurile nu stau întotdeauna aşa, pentru că animalele se pot speria, de exemplu, de zgomotul motoarelor, aşa că o pot lua uşor razna.

Şi atunci? Cum aţi fi procedat în situaţia de mai jos?

Via Trafictube.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.