Cum să te răzbuni în trafic. Ca la ruşi. VIDEO

Ce faci atunci când un camion te forţează să te duci pe altă bandă, doar ca să eviţi în ultimul moment un accident? Poate alegi să treci cu vederea şi să-ţi vezi de drum. Sau, dacă eşti rus...

Cum să te răzbuni în trafic. Ca la ruşi. VIDEO Cum să te răzbuni în trafic. Ca la ruşi. VIDEO

Uneori, camionagii se cred zei pe şosele (doar uneori) şi se folosesc de gabaritul superior pentru a-i forţa pe şoferii de autoturisme să le facă loc. Aşa se întâmplă şi în clipul de mai jos, în care şoferul unei dubiţe îl înghesuie pe şoferul unui Audi şi-l forţează să treacă pe altă bandă.

Pentru că treaba se întâmplă în Rusia, lucrurile nu se puteau termina doar cu un potop de înjurături din partea şoferului de Audi, evident. Dar calea de răzbunare aleasă e... cum să spunem noi... Dar priviţi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.