Cum să-ţi sară maşina în aer din senin. VIDEO

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a ne da seama ce anume a provocat explozia din clipul video de mai jos. Oare să fie instalaţia de GPL improvizată? Sau altceva?

Instalaţiile GPL autorizate şi montate corect nu sunt deloc mai periculoase decât rezervoarele de carburant normale. Dimpotrivă, rezervorul de GPL este conceput să reziste la şocuri mult mai mari decât cel de benzină, de exemplu, iar o maşină cu GPL montat din fabrică sau la un instalator autorizat nu devine o „bombă pe roţi”, cel puţin nu mai mult decât o maşină obişnuită.

Dar clipul video de mai jos ne face să ne întrebăm: oare chiar merită să-ţi montezi o instalaţie GPL „ieftinache”, la vecinul priceput din colţ, instalaţie care să-ţi sară în aer când te simţi mai bine? Acum, fie vorba între noi, poate oamenii ascultau muzică prea tare, iar explozia o fi de la sistemul de sunet...

Care credeţi că ar putea fi cauzele acestei explozii?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.