Cum se dă cu sare pe drum în Ucraina. VIDEO

Dacă sunteţi nemulţumiţi de modul în care se dă cu material antiderapant în România, priviţi acest video din Ucraina şi s-ar putea să-i apreciaţi pe băieţii noştri data viitoare...

Cum se dă cu sare pe drum în Ucraina. VIDEO Cum se dă cu sare pe drum în Ucraina. VIDEO

Pe principiul strămoşesc „noi muncim, noi nu gândim”, astăzi vă prezentăm modul în care se dă cu sare pe străzile din Ucraina. Şi asta pentru că, oricât de mult am vrea, e greu să facem diferenţa dintre Ucraina şi Rusia atunci când vine vorba de idei creţe în trafic - fie că e vorba de şoferi, fie că e vorba de cei care întreţin drumurile.

Aşadar: maşini, pietoni, copaci, nimic nu scapă de avântul stahanovist al muncitorilor de la drumurile ucrainiene, în energia lor nestăvilită de a da cu sare pe trotuare. Oamenii ăştia chiar sunt nişte accidente ale naturii.

Priviţi şi vă minunaţi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.