Curling cu maşini aţi mai văzut? Vedeţi acum. VIDEO

Există momente când nici măcar anvelopele de iarnă nu te ajută. Momente în care zăpada este deja îngheţată, iar lapoviţa care cade peste ea face o pojghiţă de gheaţă ca o glazură, pe care toată lumea alunecă. Iar când alunecă...

Curling cu maşini aţi mai văzut? Vedeţi acum. VIDEO Curling cu maşini aţi mai văzut? Vedeţi acum. VIDEO

Bănuim că protagoniştii filmuleţului de mai jos aveau, totuşi, anvelope de iarnă, pentru că altfel n-ar prea reuşi să urce dealul pe care locuiesc în condiţii de iarnă. Dar uneori se întâmplă ca nici cele mai bune anvelope de iarnă să nu te ajute - când zăpada de dedesubt este îngheţată tun de peste noapte, iar peste ea se aşterne un strat de apă îngheţată, ca o glazură pe care absolut totul o ia la vale.

Efectele pot fi dezastruoase, dar în acest caz sunt amuzante. Culmea, deşi fiecare dintre cei care se strâng apoi în jurul maşinilor a văzut deja cât de alunecos este dealul, niciunul nu îi avertizează pe ceilalţi, ba nici măcar nu sunt atenţi atunci când apar alte maşini prin zonă. Am putea spune că au meritat-o? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.