Dacă tot faci pe şmecherul în trafic, mai bine te uiţi pe unde mergi. VIDEO

Wheelie cu ATV-ul, ce poate fi mai distractiv? Ah, şi oare ce-ar putea să meargă prost dacă faci asta pe drumurile publice?

Dacă tot faci pe şmecherul în trafic, mai bine te uiţi pe unde mergi. VIDEO Dacă tot faci pe şmecherul în trafic, mai bine te uiţi pe unde mergi. VIDEO

Wheelie cu ATV-ul, trebuie să recunoaştem, nu e la îndemâna oricui. Omul din clipul de mai jos chiar are talent, chiar dacă era mai bine să nu facă asta pe drumurile publice. Pentru că, să recunoaştem din nou, nu degeaba există reguli de circulaţie care interzic asta.

Chiar, ce-ar fi putut să meargă rău? Aflaţi din clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.