De ce să nu conduci beat la volan. VIDEO +18

Nu priviţi videoclipul de mai jos dacă sunteţi mai sensibili din fire, nu sunt deloc plăcute. Arată însă ce se întâmplă când te urci la volan mort de beat. Nu e plăcut deloc, iar tragedii ca acestea sunt prea dese, din nefericire.

De ce să nu conduci beat la volan. VIDEO +18 De ce să nu conduci beat la volan. VIDEO +18

Cel mai prost şofer din lume, i-am putea spune acestui film, dacă nu am şti că la volan este un şofer foarte beat, care nu mai poate distinge între iluzie şi realitate. Din acest motiv, omul se comportă mai rău ca într-un GTA, fără să-i pese de pietonii, scuteriştii sau maşinile pe care le loveşte. 

Am putea spune că noi nu ne vom comporta niciodată aşa - da, dar oare avem obişnuinţa de a bea alcool înainte de a ne urca la volan, sau aşa ceva e de negândit pentru noi? Pentru că una conduce la alta - la un moment dat, vom bea prea mult şi nu ne vom mai da seama. Iar urmările... Aviz amatorilor!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.