De ce trebuie să verifici terenul în off-road înainte să treci cu maşina. VIDEO

Una dintre cele mai importante reguli nescrise ale off-roadului spune că trebuie să verifici întotdeauna terenul înainte să treci cu maşina, mai ales dacă nu ai mai trecut niciodată pe acolo. În cazul în care credeai că această regulă există degeaba, ai mai jos un scurt videoclip care te contrazice.

De ce trebuie să verifici terenul în off-road înainte să treci cu maşina. VIDEO De ce trebuie să verifici terenul în off-road înainte să treci cu maşina. VIDEO

Dacă vrei să treci un lac sau un chiar un mic pârâu cu maşina, ar trebui să verific mai întâi dacă nu există şanse să nu mai pleci de acolo. În caz contrar, s-ar putea să păţeşti ca inteligenţii din videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.