Doi tineri din Marea Britanie şi-au filmat drumul spre moarte. „Mergi cu 140, omule, încetineşte!” - VIDEO

O încercare de conştientizare a şoferilor imprudenţi.

O filmare şocantă, care prezintă ultimele momente din viaţa a doi vitezomani drogaţi, care au murit în urma unui accident rutier, a fost prezentată opiniei publice, într-o încercare de conştientizare a şoferilor imprudenţi.

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo - GALERIE FOTO şi VIDEO

În clipul prezentat de Daily Mail, Michael Owen, în vârstă de 21 de ani, tatăl unui copil, îl filmează pe prietenul său, Kyle Careford, de 20 de ani, aflat la volan. Acesta din urmă rulează cu 144 km/h la bordul maşinii sale Renault Clio de culoare roşie şi după câteva secunde, pierde controlul şi se izbeşte de zidul unei biserici.

La un moment dat, Michael îl avertizează pe Kyle, spunându-i: „Mergi cu 140, omule, încetineşte!”. Mama acestuia, Kat, speră ca acest clip video să-i determine pe vitezomani să nu repete aceleaşi greşeli care au dus la moartea fiului ei şi al prietenului de la volan. „Amândoi sunt vinovaţi pentru decizia pe care au luat-o în acea noapte”, a spus Kat.

Capcană pentru şoferi, în centrul Bucureştiului - VIDEO

O aplicaţie utilă tuturor şoferilor: WAZE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.