"Echilibristică" pe şinele de tramvai, în stil rusesc. VIDEO

Într-o demonstraţie de incompetenţă sau miserupism, autorităţile din Rusia au lăsat neterminat un tronson de drum cu linie de tramvai, pe care se întâmplă să circule şi maşini. Rezultatul este de tot râsul. Sau de tot plânsul.

"Echilibristică" pe şinele de tramvai, în stil rusesc. VIDEO "Echilibristică" pe şinele de tramvai, în stil rusesc. VIDEO

Nu prea mai are rost să descriem ce se întâmplă în materialul de mai jos. Cert este că şoferii care vor să intre prin respectivul pasaj trebuie să-şi dirijeze cu precizie maşinile pe o porţiune în care plăcile de beton care ar fi trebuit să faciliteze trecerea. Repetăm, ar fi trebuit.

Vă lăsăm în compania demonstraţiei de gimnastică auto, însă nu ne-am hotărât încă dacă să plângem sau să râdem. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.