Fază ca-n filme: puştanul care a făcut zob maşina de colecţie a lui tata...

Să deţii un BMW 2002 vechi de aproape o jumătate de secol, restaurat complet, este visul multor fani BMW, dar numai puţini îşi permit aşa ceva. Dar oare cum o fi să faci daună totală o astfel de bijuterie? Nu vrem să fim în pielea autorului din următorul video, când tatăl său va descoperi tragedia...

Un BMW 2002 costă multe zeci de mii de dolari, fiind o piesă importantă din istoria firmei bavareze. Iar să recondiţionezi perfect un astfel de model mai costă cel puţin la fel de mult. Prin urmare, orice incident în care ar putea fi implicată o bijuterie de acest fel se transformă într-o dramă.

Atenţie, următorul video e o lecţie foarte bună pentru cei care se joacă cu focul şi nu au grijă de maşina lui tăticu'!

Ca să înţelegeţi mai bine proporţiile incidentului de mai sus, ar trebui să vedeţi (dacă nu l-aţi văzut deja) filmul ”Ferris Bueller's Day Off”, din 1986, în care unul dintre personajele principale distruge, într-un mod de-a dreptul comic, Ferrari-ul de colecţie al tatălui. După care încercaţi să vă închipuiţi prin ce a trebuit să treacă puştanul de 17 ani care a pus BMW-ul albastru cu roţile în sus:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.