Femeile şi parcarea laterală. VIDEO aşa NU!

Pentru unii, parcarea laterală este una dintre cele mai dificile manevre de executat, chiar şi după obţinerea permisului de conducere, însă ce urmează să vedeţi poate fi catalogat ca cea mai stupidă tentativă de parcare laterală.

Femeile şi parcarea laterală. VIDEO aşa NU! Femeile şi parcarea laterală. VIDEO aşa NU!

Fără să fim misogini, femeia aflată la volanul unui Opel Corsa nu are nici cea mai mică tangenţă cu parcarea. De ce spunem asta? Pentru că după 15 minute de chin şi manevre greşite, aceasta refuză ajutorul celor aflaţi în apropiere şi...continuă să încerce să parcheze.

Evident, nu reuşeşte, spre deliciul celor care au înregistrat materialul VIDEO de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.