Încercarea moarte n-are: tipul ăsta vrea să scape de ridicarea maşinii, aşa că a rămas la volan (VIDEO)

Şi nu doar că a rămas la volan, ci încearcă să îşi scape maşina din ghearele ridicătorilor cu puterea motorului de sub capotă. Rezultatul? Hâţa-hâţa, înainte-înapoi, înainte-înapoi.

Încercarea moarte n-are: tipul ăsta vrea să scape de ridicarea maşinii, aşa că a rămas la volan (VIDEO) Încercarea moarte n-are: tipul ăsta vrea să scape de ridicarea maşinii, aşa că a rămas la volan (VIDEO)

Dacă eşti suficient de nebun încât să crezi că poţi să scapi de ridicarea maşinii odată ce roţile din spate s-au ridicat de la sol, tot ce îţi rămâne să faci e să încerci să accelerezi. Şi să accelerezi. Şi să accelerezi.

VIDEO:

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.