Îţi place să abuzezi frâna? Uite de ce e util ABS-ul. VIDEO

Din toată întâmplarea pe care urmează să o vedeţi, cel mai norocos este şoferul maşinii parcate pe dreapte, care a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului.

Îţi place să abuzezi frâna? Uite de ce e util ABS-ul. VIDEO Îţi place să abuzezi frâna? Uite de ce e util ABS-ul. VIDEO

Data viitoare când vă mai urcaţi pe frână în timp ce faceţi slalom printre celelalte maşini din trafic, ar fi bine să vă asiguraţi că maşina pe care o conduceţi are ABS. Deşi acest sistem este oferit în standard de toate modelele actuale, maşinile mai vechi nu beneficiază de asemenea tehnologie salvatoare de vieţi. Ca de exemplu Lada din următorul videoclip.

Aşadar, mare atenţie cu urcatul pe frână. Altfel, riscaţi să păţiţi ca "pilotul" din imagini, sau mai rău, să puneţi viaţa altcuiva în pericol:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.