KAMAZ vs râu ieşit din matcă. Cine câştigă? VIDEO

Nu ştim exact dacă rusul aflat la volanul acestui camion KAMAZ rămăsese fără vodcă şi trebuia neapărat să traverseze un râu învolburat pentru a-şi mai procura câţiva litri pentru masa de seară, ştim doar că are bile de oţel...

KAMAZ vs râu ieşit din matcă. Cine câştigă? VIDEO KAMAZ vs râu ieşit din matcă. Cine câştigă? VIDEO

Ce faci dacă eşti şofer european de camion şi dai de un râu învolburat, care dă să iasă din matcă? Simplu, faci cale întoarsă şi-ţi vezi de ale tale. Dacă însă eşti rus şi ai sub tine un KAMAZ, s-ar putea să-ţi treacă prin minte că un râu adânc de peste un metru şi jumătate, curgând năvalnic la vale, nu e chiar un impediment.

Nu ştim care era graba, ştim doar că rusul şi-a pus mintea cu natura şi s-a aruncat cu camionul direct în râu. Ce a urmat, admiraţi mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.